Til messe i Tyskland

Når man arbejder online og gerne vil gøre sig en karriere som selvstændig inden for området kan det til tider være at at netværke. Selvom man kan klare det meste af sine opgaver selv, så er det stadigvæk vanvittigt vigtigt at have et netværk når man har brug for hjælp og for at få favorable priser på denne hjælp. Jeg har altid forsøgt at skabe mig et stort netværk igennem mine online forbindelser, hvor ressourcer som de online foraer og LinkedIn har fungeret fremragende. Online forbindelser er dog ikke altid det samme og derfor er det vigtigt at komme ud og skabe sig et fysisk netværk blandt andre ligesindede.

messe

Derfor valgte jeg at tage til messe for E-handel i Hamborg i sidste uge. Her mødes personer fra nær og fjern i branchen for at netværke og diskutere markedet og de forskellige nye tiltag og teknologier som kommer frem. Samtidig er der oplæg fra forskellige ledende personer inden for branchen, hvor man kan få god inspiration til sine projekter. På messen fik jeg en masse gode oplevelser og god inspiration til mine projekter. Jeg fik set nogle nye ideer, som jeg har været hjemme og undersøge nærmere. Samtidig fik jeg også det jeg oprindeligt kom for. Jeg fik netværket en masse og fik mødt en masse mennesker inden for branchen, som jeg har vedligeholdt kontakten med. Blandt dem jeg mødte var der en række vigtige personer, som jeg tror der i den grad kan give mig et fremskridt i mit projekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *