Sådan holder jeg mig sund!

Vi vil vel alle gerne se godt ud og hvordan kommer man så til det? For mig at se er løsningen ganske klar: Det kræver hårdt og vedholdende arbejde, men resultatet bliver også ganske godt (hvis jeg selv skal sige det). Jeg har en krop, som både ser sund ud og er i god form. Det drømmer de fleste vist om. Udover hård træning har jeg i mange år har spist balanceret og derudover brugt kosttilskud, således at fedtforbrændingen sker optimalt. Jeg har handlet mange steder, men i dag handler jeg udelukkende hos svenskkosttilskud.dk – de har, hvad jeg skal bruge, der er fin vejledning og tingene kommer som lovet.

Men fedtforbrændende kosttilskud gør det ikke alene – det hjælper det bare på vej. Jeg træner 5 gange om ugen i fitnesscenter og som sagt spiser jeg derudover balanceret, hvilket betyder, at jeg laver mad, hvor 55 % af energien kommer fra kulhydrater, 30 % fra fedt og de sidste 15 % fra protein. Naturligvis skal man i starten bruge lidt tid på at få lavet den rigtige mad, men efter lidt tid, så ligger det bare på rygraden og den mad jeg spiser ser både spændende ud og smager godt. Inspirationen til de forskellige retter får jeg på forskellige forums på nettet og når vi snakker sammen efter endt træning.

Det er en livsstil, som jeg har levet efter i mange år efterhånden og som jeg har tænkt at følge resten af livet. Det giver energi og overskud i hverdagen, når kroppen har det godt – og det har min heldigvis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *