Om mig og min blog

Hej og velkommen til min blog ’E-værksætteren’. Mit navn er Jon og jeg er en fyr på 32 år, som har taget det store skridt ud i den online verden, hvor jeg forsøger at gøre karriere. Jeg har været inden for e-marketing branchen i en årrække, hvor jeg har været hos en lang række danske firmaer som arbejder. Jeg har igennem mine år stået for en del mindre og større projekter inden for e-commerce og support og har deraf udviklet en række kompetencer der er relevante inden for disse områder. Jeg har som mange andre en forhåbning om at tage skridtet og en dag blive selvstændig, hvilket jeg håber at kunne gøre med hjælp fra den erfaring og de kompetencer jeg har opnået igennem årene. Denne blog vil have til formål at følge min process i dette. Dette vil både være for mine læsere, som inkluderer mange af mine venner, familie og tidligere kollegaer som har udvist ønske om at følge mit liv i denne process nærmere. Det vil samtidig også være for mig selv så jeg kan følge min udvikling på det store net og dermed også få et større indblik i hvordan jeg skrider frem og evaluere og justere efter dette.

Udover at have gang i mine online projekter har jeg selvfølgelig også en række andre interesser. Disse vil jeg også skrive om her på bloggen. Dette vil være med til at gøre hele bloggen lidt mere personlig og ikke blot en arbejdsblog. Jeg syntes personligt at det er vigtigt at få et personligt element indover en blog som denne så det ikke blot er ensformige arbejdsartikler efter hinanden. Dette er både for at få læserne til at kunne følge bedre med i mit liv, men også for mig selv til at motivere mig selv for mine andre projekter. Jeg vil her fortælle om min dagligdag, som udover mit arbejde og online projekt også involverer min træning, som jeg er meget ihærdig igang med. Dette vil også være trivielle dagligsdagsting som fx hvad jeg laver i min hverdag og hvilke ture jeg tager på når jeg holder fri.