Min tur til USA

Når man bruger størstedelen af sit professionelle liv med at kigge ind i en skærm, så er det også godt at komme væk og få afstand fra det hele. Selvom jeg tit har taget på ferie med en bærbar, så har det stadigvæk været dejligt med nogle nye luftlag og få et afbræk fra det hele. I sommerferien gik turen til mulighedernes land, hvor det meste inden for online handel også er opstået. Jeg snakker selvfølgeligt om USA, hvor jeg fik hele 2,5 uge til at opleve det fantastiske land så mange snakker om.

usa

Det var første gang jeg var i USA og det var også noget af en voldsom oplevelse. Jeg havde mange forestillinger og forventninger inden og landet var i den grad med til at opfylde det hele. Jeg startede min tur I New York, hvor jeg for alvor fik smag på hvad en ægte storby er. Her brugte jeg tre dage hvor jeg fik oplevet attraktioner samt meget mere. Efter New York gik turen nordpå, hvor jeg fik oplevet noget af den fantastiske natur som findes i området omkring søerne. Fra Boston gik turen ned på Californien hvor varmen tog over og jeg fik oplevet den fantastiske atmosfære. Her nåede jeg alt lige fra San Diego med de mange strande og det afslappede liv og San Fransico, hvor jeg fik oplevet de mange bakker og selvfølgeligt, Sillicon Valley. Min tur sluttede i Los Angeles, hvor jeg fik oplevet storbyen og Hollywood inden turen igen gik hjem til Danmark efter en fantastisk ferie med mange oplevelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *