Min tur til Nordic Race

Jeg er netop færdig med en af de største fysiske udfordringer jeg har gennemgået i mit liv. Jeg var til Nordic Race i København til et event de kalder for ’the sprint’, som er en kort rute på 6 kilometer. Nu lyder 6 kilometer ikke af meget for en fyr i relativ god form som mig, men det kan jeg love jer for at det var! På selve turen på de 7 kilometer er der ikke mindre end hele 20 udfordringer man skal igennem. Udfordringerne er fysisk hårde og det var noget af en hårdere udfordring end jeg havde forventet selvom det på papiret også så voldsomt ud.

Jeg startede ud i ret godt tempo og blev mødt af den første udfordring som var at svømme en kort tur. Egentlig ikke ret slemt og jeg var ved godt mod. Herefter kom der er bål man skulle hoppe over, hvilket også var overkommeligt. Herefter startede helvedet så med en masse udfordringer der var langt fra overkommelige som dem tidligere. Blandt de mange forhindrer jeg skulle igennem var der en tur i en ordentlig gang mudder, hvilket næstede kostede mig min sko, en tur under en gang ledninger med strøm i, en tur under pigtrådshegn og en tur over en høj klatrevæg. Det hele var vanvittigt hård fysisk og psykisk, men samtidig en fantastisk oplevelse at kæmpe sig igennem den ene udfordring efter den anden. Det var utroligt hård, men også utroligt fedt at opleve og gennemføre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *