Min første hjemmeside

Ifølge en række sociologer så er mennesket er reflektivt tænkende menneske. Dette gør at man løbende kigger tilbage på sine tidligere bedrifter og fejltagelser og reflekterer over disse. Denne erfaren man opnår fra dette tager man videre og bruger så til at justere sit liv efter.

I min søgen på at opnå success online har jeg derfor kigget mit tidligere online liv igennem og lavet en gennemgang for mig selv til at se hvordan jeg startede og udviklede mig. I et ren nostalgisk øjeblik fandt jeg en gammel cache af min første hjemmeside. Hjemmesiden var som mange andre første hjememsider en personlig hjemmeside, hvor jeg i bedste stil havde lavet et forfærdeligt design og skrev om mig selv og anmeldte ting jeg kunne lide. Som den engagerede musik-fan jeg var dengang var det primært det hjemmesiden omhandlede. Med et forfærdeligt design og HTML-kodning fik jeg lanceret en hjemmeside i bedste 90er stil med skrigende farver og sjove animationer mens jeg skrev om forskellige musikartister og deres nyeste udgivelser.

Siden er desværre ikke tilgængelig mere udover den gamle cache, så nogle af elementerne er desværre ikke at finde mere. Selve sidens udseende og indhold er dog heller ikke vigtigt mere. Hvad der har været vigtig for mig er at se hvor langt jeg er kommet siden da og hvor meget jeg har udviklet mig. Selvom jeg er langt fra toppen i udvikling og opsætning af gode hjemmeside, så bliver jeg dog alligevel lidt stolt over at se hvor langt jeg er kommet igennem mine år i branchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *