Havemøbler og efterår

Efterår er lig med inde-tid – det bliver mørkere og koldere og vinteren begynder at banke på. Derfor valgte jeg at bruge en af de sidste lune efterårsdage på at gøre haven vinterklar. Der opdagede jeg, at mine havemøbler nok ikke kan klare en sæson mere. Det kan måske virke lidt dumt at købe havemøbler på denne årstid, men der er rigtig mange penge at spare ved at handle netop nu, hvor butikkerne gerne vil af med sæsonvarerne for at gøre plads til nye varer. Jeg har tidligere med stor succes handlet hos Trademax, der er et kæmpe møbelfirma, hvor man handler online, kan få tingene leveret hjemme på privatadressen og naturligvis har mulighed for at returnere igen, hvis det ikke skulle leve op til forventningerne.

Der er et rigtig stort udvalg i havemøbler og samtidig kører de lige nu en mega kampagne, så der er ekstra mange penge at spare – og hvad der er sparet er jo som bekendt tjent!

Jeg synes det er skønt at sidde hjemme i sofaen og vælge nøjagtig de møbler, som jeg synes passer ind hos mig og samtidig er prisen yderst fornuftig. Det hele bliver leveret hjem til mig, så jeg slipper for at bøvle med at bakse stole, borde m.m. ind i et alt for lille bagagerum.

Så selvom vi lige har sagt farvel til sommeren, er der allerede et herligt ”på gensyn” fra mig – jeg glæder mig til at det bliver forår og jeg kan sidde og nyde de første spæde forårsstråler i mine nye flotte havemøbler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *